16 Απρ 2010

Ιερόσυλος είδε τον Όσιο Νικόδημο και επέστρεψε στη Μονή το ιερό λείψανο

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης, χθες, Πέμπτη 15 Απριλίου 2010, οι Πατέρες του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου παρέλαβαν το ιερό λείψανο που είχε κλαπεί στις 15 Μαρτίου 2010.

Ο άνθρωπος που έκλεψε το άγιο λείψανο αντίκρισε ολοζώντανο τον Άγιο τέσσερεις φορές, ο οποίος του είπε: «Παιδί μου, πήγαινέ με στο σπίτι μου από όπου με πήρες, αρκετά με ταλαιπώρησες».

Συγκλονισμένος τότε έτρεξε και βρήκε έναν Ιερέα κοντινής Μητροπόλεως, στον οποίο εξομολογήθηκε με λυγμούς και δάκρυα, λέγοντας «αμάρτησα πάτερ, έγινα ιερόσυλος» και του παρέδωσε το ιερό λείψανο.

Ο εν λόγω Ιερέας, παρέλαβε το ιερό λείψανο του Αγίου και συγκλονισμένος αμέσως το έφερε στη Ιερά Μονή του Οσίου Νικοδήμου.

Αξίζει, να σημειωθεί, ότι όλα τα ανωτέρω αναφέρονται στην κατάθεση που έδωσε ο Ιερέας ενώπιον της Αστυνομικής Αρχής.

Επίσης, να αναφερθεί, ότι ο δράστης διεμήνυσε, ότι σύντομα θα επισκεφθεί τον Ηγούμενο της Μονής για να ζητήσει συγγνώμη.

Τέλος, σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου και ώρα 6μ.μ. θα τελεσθεί επίσημη υποδοχή του ιερού λειψάνου και Πανηγυρικός Εσπερινός. Το ιερό λείψανο θα τεθεί σε προσκύνηση των πιστών.

πηγή: Romfea.gr


12 Απρ 2010

O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!





[H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.]
Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη.
Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:

πηγη: Ορθόδοξο παρατηρητήριο

9 Απρ 2010

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ


Ο ΔΡ.ΣΑΝΤΕΡΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ C.I.A KAI TO FBI ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ .

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ "ξοδεψα 32 χρονια ζωης μου στη μηχανικη σχεδιαση ,σχεδιαζοντας μικροτσιπ για το βιοιατρικο πεδιο. Όταν εργαζομασταν για το μικροτσιπ δεν ειχαμε την παραμικρη ιδεα οτι θα γινοταν ποτε ενα τσιπ αναγνωρισης ταυτοτητας".

Ο ΣΑΝΤΕΡΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΜΑΤΕΚ ΣΤΟ ΟΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ 1993 ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΠΑΧΟΥΣ 0,35Μ(0,000035μμ) ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/200 ΤΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΙΧΑΣ .

Ο ΠΟΜΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ "ευφυης ασφαλης φθηνη και διαρκης μεθοδος αναγνωρισης με τη χρησιμοποιηση ραδιοκυματων".

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΚΟΥ ΡΥΖΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ .ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΣΙΠ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΕΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ .

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΕΡ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΑΥΤΟ ΕΚΜΠΕΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΠΙΠ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΕΡ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΙΠ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ;

Τ.Π.

πηγή:
HeLLeNiCReVeNgE