30 Ιουλ 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΑΛ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

anubis.afp_1Θυμάστε το τεράστιο άγαλμα του λυκανθρώπου (Μαλτσέχ) βασιλέα βελιάλ που είχανε στήσει στο Λονδίνο;

Τώρα και σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη.

Περιφέρουν το άγαλμα σε όλες τις μεγάλες πλατείες για να το δει όλος ο κόσμος, και η πιο συνωμοτική σκέψη που μπορούν να κάνουν μερικοί είναι το ότι κάποιοι ειδωλολάτρες μεταφέρουν και προβάλουν το είδωλο του ψεύτικου θεού Άνουβι.

Εκείνοι όμως που πήρανε τη γνώση και είναι ήδη μαχητές της Ειμαρμένης, ξέρουν ότι πρόκειται για το άγαλμα του πλανητάρχη Βασιλέα Βελιάλ.

Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές και δεν γνωρίζετε τι είναι ο Βελιάλ, έχετε χάσει πολλές συνέχειες.

Στις μέρες μας πλέον, όποιος έπιασεν, έπιασεν


πηγή:

27 Ιουλ 2011

Mόσχα προς Άγκυρα: "Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος"

"ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ,ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ":ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

"Γαργάρα" έκαναν και αυτή τη σημαντικότατη είδηση τα εβραιοτουρκικά Μμε της Ελλάδας!

Προειδοποιητική "σφαλιάρα" από αυτές που είχαν χρόνια να πέσουν στο σβέρκο της Άγκυρα έριξε η Ρωσία με αφορμή της παραληρηματικές δηλώσεις Ερντογάν. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Λουκασέβιτς της Ρωσίας, αφού υπενθύμισε ότι στην Κύπρο υπάρχει ένα νόμιμο κράτος μόνο και κανένα άλλο (!), απέρριψε όλα τα επιχειρήματα του Ρ.Τ.Ερντογάν, τόνισε ότι "Μόνο τα ψηφίσματα του ΟΗΕ θα επιτρέψουν την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση» και ότι "Οι δηλώσεις Ερντογάν είναι πολύ σκληρές".

Εντύπωση προκάλεσε στους διπλωματικούς κύκλους ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ρωσικό ΥΠΕΞ δεν περιορίστηκε σε τυπικές διατυπώσεις, αλλά εμμέσως πλην σαφώς υπενθύμισε την παράνομη ύπαρξη του κατοχικού ψευδοκράτους (σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ 541 του 1983 και 550 του 1984), υπενθυμίζοντας ότι εκεί καλούνται τα μέλη της διεθνούς κοινότητας «να μην αναγνωρίζουν κανένα κυπριακό κράτος πλην της Κυπριακής Δημοκρατίας, να σέβονται την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και να μη διευκολύνουν και να μην παρέχουν κατ' ουδένα τρόπο βοήθεια στο αποσχιστικό μόρφωμα στο βορρά της νήσου της Κύπρου».

Παρασκηνιακά έχει υπάρξει ενημέρωση της Άγκυρας, αναφέρουν πηγές από την Μόσχα ότι "Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα μείνουν αδιάφορες αν κινδυνεύσει η ασφάλεια της κυπριακής δημοκρατίας και έχουν τρόπους να το καταστήσουν αυτό σαφές"!

Η θέση που έλαβε η Μόσχα άφησε άφωνή την Άγκυρα που θεωρούσε ότι λόγω της ανάπτυξης καλών οικονομικών σχέσεων η Ρωσία θα "έριχνε νερό στο κρασί της" σε ότι αφορά την Κύπρο, αλλά η Ρωσία έφτασε να υπενθυμίσει μέχρι και την απορριπτική απόφαση του ΟΗΕ στο αυθαίρετο ψευδοκράτος που έστησαν οι κατοχικές δυνάμεις στην Βόρεια Κύπρο.

Οπως διαβεβαίωσε ο κ. Λουκασέβιτς, «η Ρωσία ως μόνιμο μέλος του Σ.Α. του ΟΗΕ παρείχε και θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στην επίτευξη δίκαιης, βιώσιμης και καθολικής διευθέτησης προς το συμφέρον όλων των Κυπρίων, βασισμένη στα σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ, των ενδοκυπριακών συμφωνιών υψηλού επιπέδου (των ετών 1977 και 1979) και της εθελουσίας, χωρίς έξωθεν πίεση, συναίνεσης των ίδιων των κυπριακών κοινοτήτων».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η τύχη της κυπριακής διευθέτησης βρίσκεται στα χέρια των ίδιων των Κυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων», όμως το «ευαίσθητο υλικό» των συνεχιζόμενων εφ' όλης της ύλης διακοινοτικών συνομιλιών στην Κύπρο δεν πρέπει να υφίσταται πίεση έξωθεν, πολύ περισσότερο στις παρούσες συνθήκες που η διαπραγματευτική διαδικασία προχωρά εξαιρετικά δύσκολα, γι' αυτό και το βασικότερο είναι να βοηθηθεί ο διάλογος και όχι «να προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε τα κοινά συμφέροντα των Κυπρίων με τα συμφέροντα άλλων πλευρών».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας επαναβεβαίωσε ότι στηρίζει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, σημειώνοντας ότι «μόνο αυτή η προσέγγιση θα επιτρέψει την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση».

«Είναι προφανές ότι η Μόσχα θέλει να δείξει με σαφήνεια ότι η Κύπρος τελεί υπό την υψηλή διπλωματική και στρατηγική της προστασία» εκτιμούν διπλωματικές πηγές στη ρωσική πρωτεύουσα.

Οι Ρώσοι τάχθηκαν εκ νέου υπέρ ενός ενιαίου κράτους με βάση το πρότυπο «διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία», κάτι το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, ανέφερε στις δηλώσεις της και η Αμερικανίδα υπουργός, Χίλαρι Κλίντον, κάτι το οποίο διέφυγε από τα ελληνικά ΜΜΕ, πολλά εκ των οποίων θεώρησαν – εκτίμησαν ότι συντάχθηκε με τις θέσεις της Τουρκίας.

Η Μόσχα δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να στηρίξει την άριστη σχέση που έχει με την Κυπριακή Δημοκρατία. Μπορεί οι σχέσεις της με την κυβέρνηση Χριστόφια - παρά τις πολιτικές ρίζες στην Σοβιετική Ένωση που έχει ο τελευταίος - να μην είναι το ίδιο καλές όπως ήταν με τον μακαρίτη τον Τάσσο Παπαδόπουλο (υπάρχουν κύκλοι στη Μόσχα που λένε ότι ο Χριστόφιας ανέκαθεν ήταν πιο κοντά στο Λονδίνο παρά στην Μόσχα), αλλά το μέγεθος των ρωσικών επενδύσεων στη Κύπρο και η γνώση του γεγονότος ότι τυχόν επανένωση υπό τουρκική κηδεμονία θα ανατρέψει όλη της στρατηγική ισορροπία στην Α.Μεσόγειο σε βάρος της Ρωσίας, κάνει να μην "σηκώνει μύγα στο σπαθί της".

Μία αιτία "παγώματος" των σχέσεων με την κυβέρνηση Χριστόφια είναι η ματαίωση σειράς εξοπλιστικών προγραμμάτων από την Ρωσία, όπως των ρουκετοβόλων Smerch, των αντιαρματικών πυραύλων Kornet-E κλπ.

Επίσης η Μόσχα ενδιαφέρεται μέσω της Gazprom, να αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ενεργειακό "Ελ Ντοράντο" της Α.Μεσογείου.

Η Ρωσία με δεδομένη την πολιτική αναταραχή στην Συρία και την έκθεση σε κίνδυνο της μοναδικής ναυτικής βάσης στην Α.Μεσόγειο, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κινδυνεύσουν τα πολιτικά κεκτημένα στην Κύπρο. Για το λόγο αυτό δηλώνει τώρα "παρούσα" και κόβει τον αέρα του Ερντογάν, όπως δεν τόλμησε να τον κόψει κανένας άλλος μέχρι τώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ο Πούτιν δείχνει τον στόχο...
Είναι πραγματικά αξιοσημείωτη η παρέμβαση των Ρώσων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ειδικά στην τωρινή δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει η Μεγαλόνησος με το πρόσφατο τραγικόι ατύχημα στη ναυτική βάση της Λεμεσού.

Δείχνει πως οι εξελίξεις στην περιοχή είναι απρόβλεπτες και πλέον,Η ΡΩΣΙΑ ΔΡΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!

Φυσικά,εμείς στο "Ελλάντα" δεν ασχολούμαστε με τέτοιες...συνωμοσιολογίες:Βλέπουμε τουρκικά σήριαλ,μαθαίνουμε τουρκικά δωρεάν και γενικά θαυμάζουμε την "ανάπτυξη" των γειτόνων!

Ταυτόχρονα,παγώνουμε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία και σφίγγουμε ακόμα περισσότερο τα δεσμά μας με τους αμερικανοεβραίους τοκογλύφους του ΔΝΤ!
Το σημαντικότερο:Έχουμε...έγκαιρη και "έγκυρη" ενημέρωση από τα παπαγαλάκια,που αφού "ξέχασαν" να αναφέρουν έστω στα ψιλά την σημαντικότατη είδηση της ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ,τώρα δεν λένε κουβέντα γι'αυτή την κόντρα Ρωσίας-Τουρκίας με αφορμή την Κύπρο!

Δεν πειράζει:Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους...

Και για να μην ξεχνιόμαστε,τι έλεγε για το θέμα ο π.Παίσιος:

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα। Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο …॥Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε».

πηγή:

22 Ιουλ 2011

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ILLUMINATI

illumnati-eurozone-eye











H Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθέτησε τον "πανεπόπτη οφθαλμό" των ILLUMINATI σαν σύμβολό της.

Οι μάσκες έπεσαν πλέον πλήρως.

Όποιος παρατηρεί τα πάντα με μάτια "ανοιχτά κι ελληνικά" 'επρεπε ήδη να το έχει δει.

Οι γραμμές από πάνω και κάτω ορίζουν τα όρια του ματιού ενώ τα άστρα παίζουν τον ρόλο της κόρης του ματιού.

Τα σχόλια δικά σας।

πηγή:

17 Ιουλ 2011

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974!

Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Luns (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ:


"... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune"

πηγή: