31 Ιουλ 2014

Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ MAΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΟΛΑΤΙΝΩΝ.

Γέροντας Γαβριήλ: Να αφορίσει η Σύνοδος αυτούς που υποστηρίζουν τους ομοφυλοφίλους (ΒΙΝΤΕΟ)



Συνέντευξη απο τον Γέροντα Γαβριήλ στο Ιερόν κελλίον Οσίου Χριστοδούλου στις 17/07/14.
  Μιλάει για την ομοφυλοφιλία και τις εκτρώσεις, αλλά και για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης! 

30 Ιουλ 2014

Τούρκος δημοσιογράφος "καίει" την Τουρκία: "Η Κύπρος ήταν πάντα γη ελληνική"



"Ξεγύμνωμα" της προπαγάνδας της τουρκικής κυβέρνησης.

Το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Uzay Burut, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα Israel Hayom. Ο δημοσιογράφος εστιάζει την προσοχή του στα πανηγύρια της Τουρκίας τις μέρες των εορτασμών της εισβολής στην Κύπρο, καθώς και στην επίθεση Ερντογάν προς το Ισραήλ.

Οι Τούρκοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στην Παλαιστίνη

Αναφερόμενος στις επιθέσεις ισραηλινών δυνάμεων στην Γάζα και την κριτική που άσκησε ο Ερντογάν στο Ισραήλ, ο Burut σημειώνει ότι στην Τουρκία, όπως και σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν τι πραγματικά γίνεται στην Γάζα. Προσθέτει πως η Χαμάς στόχευε με ρουκέτες κατοικημένες περιοχές στο Ισραήλ, την ώρα που είχε ήδη συμφωνηθεί εκεχειρία ανάμεσα στις δύο χώρες. Ακόμη, υπογραμμίζει πως η Χαμάς χρησιμοποιεί παιδιά και αμάχους ως ασπίδα.

"Ειρηνευτική επιχείρηση"; Εισβολή και αποικισμός

Όσον αφορά τις πανηγυρικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού περί "ειρηνευτικής επιχείρησης" στην Κύπρο το 1974, ο δημοσιογράφος σχολιάζει: "Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά είναι αλήθεια. Η τουρκική εισβολή εορτάζεται επίσημα σαν γιορτή της ειρήνης".

Κύπρος, γη ελληνική

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Uzay Burut συνεχίζει λέγοντας: "Προσχεδιασμένες εκτελέσεις, καταστροφή, εθνικό ξεκαθάρισμα και συνεχιζόμενο δημογραφικό και πολιτιστικό βιασμό της Κύπρου. Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν εισβολή, και η Τουρκία είναι ξένος εισβολέας στην Κύπρο. Η ιστορία είναι εκεί για να πει τι έγινε. Η Κύπρος ήταν ελληνική για 3500 χρόνια και χριστιανική για 2000 χρόνια. Ποτέ η τουρκοκυπριακή μειονότητα, στη σύντομη παρουσία της στην Κύπρο, δεν είχε δικό της μέρος στο νησί".

Τέλος, ασκεί κριτική στην τουρκική κυβέρνηση η οποία έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλαγή του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου και συνεχίζει να παραβιάζει όλες τις βασικές αρχές.


26 Ιουλ 2014

Έγιναν τα εγκαίνια του ναού του Σολομώντος στην Βραζιλία


TitheOTT2

Μετά από περίπου πέντε χρόνια προετοιμασιών, έγιναν τα εγκαίνια στις 19 Ιουλίου ενός αντιγράφου του ναού του Σολομώντος κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, από Εβραίους ραβίνους και οπαδούς της πανθρησκείας.
Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο λεγόμενος τρίτος ναός που επίκειται να χτιστεί στα Ιεροσόλυμα, μιά και από ότι δείχνουν τα πράγματα το ΝΑΤΟ θα παρέμβει εκεί , όπως έχει πει εδώ και πάνω από δύο χρόνια ο Λιακόπουλος, υπέρ δήθεν της παγκόσμιας ειρήνης.
Η ώρα πλησιάζει

Δείτε τις φωτογραφίες:

 MG 2278.619x361
KOC 0539.619x361
KOC 0616.619x361
img1.619x361
img2.619x361
img3.619x361
img4.619x361
img6.619x361
img8.619x361
img9.619x361

prisonplanet.gr

14 Ιουλ 2014

Κύπρος των Ηρώων και των ...ξεφτιλισμένων...


alt

alt

Αγόρι μου, μην αγχώνεσαι, έρχεται η ISIL...
Εκεί τέρμα οι αναπαραστάσεις και οι διακωμωδήσεις...

alt


«Το τσιπάκι είναι ευλογία από το Θεό» λέει ο Πάπας Φραγκίσκος!




Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική Εκκλησία, ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας, μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID.

«Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά, και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά. Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο, ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου», συμπλήρωσε ο Πάπας

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά.

Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον, υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού.

Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017, κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία. Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass, η δημιουργία «ανθρώπων μηχανών» ζυγώνει κάθε μέρα.

Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη, θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα . συμπληρώνει το NBC, προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης.

(defencenet)

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
90. "Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία".


2 Ιουλ 2014

Κινέζος τουρίστας φωτογράφισε... γκόλουμ



Κινέζος τουρίστας κατά τη διάρκεια εκδρομής του στις κοιλάδες Huairou, βόρεια του Πεκίνου είδε ξαφνικά μπροστά του το αλλόκοτο πλάσμα που κατάφερε και τράβηξε φωτογραφία.
Αν και έντρομος κατάφερε και το «αιχμαλώτισε» σε καρέ:

«Απομακρύνθηκα λίγο για να πάω προς νερού μου και είδα μπροστά μου ένα τέρας. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και τώρα είμαι τρομοκρατημένος», ανέφερε σύμφωνα με την Telegraph.

Η εξήγηση ωστόσο δόθηκε από έναν χρήστη του διαδικτύου ο οποίος έγραψε σχετικά:

«Το σαββατοκύριακο είχα πάει με κάποιους φίλους στο βουνό για να γυρίσουμε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους. Την ώρα που είχα πάει προς νερού μου, εμφανίστηκε κάποιος, με τράβηξε φωτογραφίες κι εξαφανίστηκε». 

(defencenet)

Τι λένε τα αρχαία χειρόγραφα για τους Νεφελίμ

Τα ελληνικά νησιά και η προέλευση των ονομασιών τους



Ξέρατε ότι ο Νάξος ήταν ο θρυλικός ηγεμόνας των πρώτων αποίκων του ομώνυμου νησιού; Το ίδιο ήταν και ο Πάρος, για την Πάρο, ο Θάσος για την Θάσο, ο Ζάκυνθος για την Ζάκυνθο και ο Κέφαλος για την Κεφαλονιά.

Γνωρίζατε ότι Κρήτη ονομαζόταν μία από τις νύμφες των Εσπερίδων, που φύλαγαν τα χρυσά μήλα στον κήπο των θεών, στη χώρα του Άτλαντα; Η δε Σύμη ήταν μία άλλη νύμφη, συζύγου του Γλαύκου, πρώτου κάτοικου του νησιού, ενώ ο Φολέγανδρος ήταν γιος του Μίνωα.

Το ότι έπαιξε η αρχαία ιστορία ρόλο στην ονομασία των Ελληνικών νησιών δεν μας κάνει εντύπωση. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν ονόματα νησιών που η ιστορία τους προσπερνά μία εμβληματική - και πιθανώς μυθική - φιγούρα. Όπως τα παρακάτω:

Σύρος: Το όνομα Σύρος προέρχεται από τους πρώτους κατοίκους του νησιού, τους Φοίνικες. Σήμερα υπάρχουν δύο εκδοχές για την ονομασία αυτή. Σύμφωνα με την πρώτη, το όνομα προέρχεται από τη λέξη «ουσύρα» που σημαίνει ευτυχής, ενώ σύμφωνα με τη δεύτερη, προέρχεται από το «συρ» που σημαίνει βράχος.

Σκύρος: Το νησί πήρε την ονομασία του από το άγριο πετρώδες έδαφός του. «Σκίρον» ή «σκύρον» σημαίνει «συντρίμμια πέτρας».

Ανάφη: Η Ανάφη διατήρησε αναλλοίωτο το όνομά της από την αρχαιότητα και μάλιστα από την αρχαία μυθολογία. Σύμφωνα με αυτήν, οι Αργοναύτες επιστρέφοντας στη πατρίδα τους από την Κολχίδα έπεσαν σε καταιγίδα και παρασύρθηκαν στο ανοικτό πέλαγος, όπου ναυαγοί πλέον στη θάλασσα άρχισαν να εκλιπαρούν τον θεό Απόλλωνα να τους σώσει.

Ο Απόλλωνας ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις τους διέχυσε φως υπό μορφή κεραυνού οπότε είδαν μπροστά τους να ξεπροβάλει από τη θάλασσα ολόκληρο νησί το οποίο κατάφεραν να προσεγγίσουν.
Εκεί οι Αργοναύτες ανήγειραν βωμό προς τιμή του Απόλλωνα του «Αιγλήτη» (= αυτού που λάμπει, Αίγλη) και ονόμασαν το νησί Ανάφη (εκ του ρήματος αναφαίνω).

Μύκονος: Η ονομασία Μύκονος, γνωστή από αρχαία νομίσματα και επιγραφές, αποδόθηκε από την παράδοση στον επώνυμο ήρωα Μύκονο, απόγονο του μυθικού βασιλιά της Δήλου Ανίου, γιου του Απόλλωνος και της νύμφης Ροιούς, κόρης του Διονύσου.

Σαντορίνη: Το όνομα της νήσου «Θήρα» προέρχεται από τον αρχαίο Σπαρτιάτη Θήραν που αποίκησε πρώτος το νησί. Το δε όνομα «Σαντορίνη», όμως, προέρχεται από τους διερχόμενους Φράγκους Σταυροφόρους οι οποίοι κατά το πέρασμα τους στέκονταν για ανεφοδιασμό κοντά σε εκκλησία της Αγίας Ειρήνης (Σάντα Ειρήνη) η οποία υπήρχε στο νησί.

Ικαρία: Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για την προέλευση της ονομασίας του νησιού. Μία από αυτές αναφέρεται στην φοινικική ρίζα «-καρ» και στον λαό των Κάρων, της Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, όμως, το νησί ονομάζεται Ικαρία από τον μύθο του θρυλικού Ικάρου, που με τον θάνατό του εκεί έδωσε το όνομά του στο Ικάριο πέλαγος.

Σκιάθος: Το όνομα της Σκιάθου, φημολογείται ότι προέρχεται από τις λέξεις «σκιά» και «Άθως», καθώς το νησί βρίσκεται γεωγραφικά -και μεταφορικά- στην σκιά του Αγίου Όρους.
Αλόννησος: Το όνομα Αλόννησος δόθηκε επί Όθωνα, το 1838, με πρόταση του τότε Υπουργείου Εσωτερικών σε αντικατάσταση του προηγουμένου ονόματος Λιαδρόμια ή Ηλιοδρόμια, καθώς έτσι αναφερόταν στη Διοικητική διαίρεση της Ελλάδας του 1828.

Από μετέπειτα έρευνα αυτό διαπιστώθηκε ως λάθος, δεδομένου ότι κατά την αρχαιότητα η Αλόννησος ήταν άλλο νησί (άγνωστο το ποιο). Παρά ταύτα το όνομα παραμένει ως έχει για το νησί, το οποίο κατά τους αρχαίους Έλληνες λέγονταν «Ίκος».

Λήμνος: Η λέξη Λήμνος κατά μία εκδοχή -των φοινικιστών- είναι φοινικική και σημαίνει λευκή, άσπρη, λαμπερή. Όμως ουδεμία σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι ονομασίες με το ηφαιστειογενές νησί.

Άλλες εκδοχές υποστηρίζουν πως το όνομα Λήμνος προέρχεται είτε από την ομηρική λέξη «λήιον», που προσδιορίζει το σπαρμένο χωράφι, τον αγρό, ή από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «ληίς» (που σημαίνει κοπάδι) + «μήλο» (που σημαίνει πρόβατο), δηλαδή νήσος κοπαδιών αιγοπροβάτων.

Η τελευταία αυτή εκδοχή φέρεται και η επικρατέστερη, επειδή η Λήμνος είναι το πεδινότερο νησί του Αιγαίου με μεγάλη παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, ήδη από την αρχαιότητα.

Λέρος: Το μεγαλύτερο μέρος της Λέρου είναι σχετικά επίπεδο και με χαμηλά βουνά (το υψηλότερο σημείο είναι το Κλειδί 320 μ.). Για αυτό το νησί πήρε το όνομά του από την αρχαία ελληνική λέξη «λέρος» που σημαίνει ομαλός, επίπεδος.

Ρόδος: Από την αρχαία εποχή έχει επικρατήσει ο συσχετισμός του ονόματος με το ομώνυμο λουλούδι, ιερό στον θεό Ήλιο. Γι'αυτό και τα νομίσματα της Ρόδου παρίσταναν από το ένα μέρος του κεφάλι του Ήλιου και από το άλλο το Ρόδον.

Κέρκυρα: Σύμφωνα με πολλούς μελετητές το όνομα οφείλεται στην νύμφη Κέρκυρα, κόρη του ποταμού Ασώπου. Ο θεός Ποσειδώνας αγάπησε την όμορφη κοπέλα, την έφερε στο νησί και του έδωσε το όνομά της. Από τον έρωτά τους έφερε στη ζωή τον Φαίακα, τον μυθικό γενάρχη των Φαιάκων.

Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι ο μύθος της νύμφης Κέρκυρας συνδέεται ετυμολογικά με την λέξη «κορυφώ» από την ακρόπολη που βρίσκεται απέναντι από το σημερινή πρωτεύουσα. Από την λέξη «κορυφώ» προήλθε στην συνέχεια η λατινογενής ονομασία Corfu, με την οποία είναι γνωστό το νησί στο εξωτερικό.

Κύθηρα: Αρκετές φορές τα Κύθηρα άλλαξαν ονομασία. Οι κατά καιρούς ηγεμόνες του νησιού του προσέδιδαν διάφορα ονόματα. Τον μεσαίωνα λεγόταν Κυθουρία και Τσερίγο ή Τσιρίγο, όνομα που του έδωσαν οι Ενετοί ναυτικοί.

Λεγόταν και Φοινικούντα κάποτε, γιατί πολύ παλιά υπήρξαν τα Κύθηρα αποικία των Φοινίκων. Η ονομασία «Κύθηρα» τους δόθηκε από την Αφροδίτη, την προστάτιδα του νησιού κατά την αρχαιότητα, που εδώ την έλεγαν Κυθήρια ή Κυθέρεια, από το ρήμα «κεύθω», το οποίο σημαίνει «κρύπτω τον έρωτα στην κοιλία».

(defencenet)