27 Νοε 2015

Ζητείται η εγκατάσταση ρωσικής βάσης στην Κύπρο μετά από συλλογή υπογραφών από Κυπρίους πολίτες!



Κύπριοι ξεκίνησαν την συλλογή υπογραφών  ζητώντας την εγκατάσταση στο νησί μόνιμης ρωσικής στρατιωτικής βάσης.

Ο επικεφαλής του  Ορθόδοξου κέντρου  ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μάριος Φωτίου και δεκάδες ομάδες ακτιβιστών  έκαναν  έκκληση προς τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη, να ζητήσει την εγκατάσταση στο νησί μόνιμης  ρωσικής στρατιωτικής βάσης, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

« Θα πρέπει να τοποθετηθούν  στο έδαφος της Κύπρου, δυνάμεις του ρωσικού πολεμικού  Ναυτικού και πυραυλικά αντιαεροπορικά συστήματα λόγω της απειλής ή του «ισλαμικού κράτους. Προς την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας ανακοινώθηκε η  συλλογή υπογραφών», αναφέρει το Ορθόδοξο κέντρο  ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Η Κύπρος τηρεί επίσημα  μια πολιτική ίσων αποστάσεων από όλους  τους συνασπισμούς , αλλά στην πραγματικότητα ανήκει  στην σφαίρα επιρροής του ΝΑΤΟ. Το 32,7% του εναέριου χώρου και μέρους του εδάφους  της χώρας το ελέγχει στην ουσία  το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο διαθέτει  στρατιωτικές βάσεις στο  Ακρωτήρι και την Δεκέλεια. Το άλλο 36% του εδάφους είναι κατεχόμενο από τους Τουρκοκύπριους και  το ψευδοκράτος  αντίστοιχα, το οποίο  έχει δεσμούς με την Τουρκία που είναι  μέλος του ΝΑΤΟ, τονίζουν οι Ρώσοι.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στις 23 Νοεμβρίου, ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον πρότεινε στην Γαλλία να χρησιμοποιήσει μια βρετανική βάση στην Κύπρο για την εφαρμογή των αεροπορικών επιδρομών εναντίον του ISIS .

Η  Κύπρος είναι το πιο κοντινό κράτος της ΕΕ στο  «ισλαμικό κράτος» και  την Συρία μιας και την χωρίζουν μόνο 200 μίλια .

«Ελπίζουμε να λάβει την είδηση ​​ η Ρωσία και να αποφασίσει  να διεξάγει τις δικές της δραστηριότητες εναντίον των τρομοκρατών στην Συρία. Ενώ εάν οι τρομοκράτες δεν ηττηθούν , η χώρα μας θα είναι στην περιοχή του υψηλότερου κινδύνου. Ο Στρατός μας, η Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό μας χρειάζονται  την υποστήριξη ενός ισχυρού και επιδέξιου συντρόφου . Η Ρωσία έχει αποδείξει επανειλημμένα  ότι σέβεται τις αρχές της διατήρησης της ειρήνης και την προστασία της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στην Ευρώπη », αναφέρει  το ψήφισμα , το οποίο είναι  μια ακόμη ένδειξη ότι η ελπίδα της νίκης στον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας συνδέεται όλο και περισσότερο με την Ρωσία, και όχι με τις χώρες του ΝΑΤΟ ή του αγγλοσαξωνικού  συνασπισμού με επικεφαλής τον Ουάσινγκτον, τονίζει το δημοσίευμα .

Ένας από τους συντάκτες της πρωτοβουλίας, ο Μάριος Φωτίου , είναι  βέβαιος ότι ο αριθμός των υπογραφών που θα συγκεντρωθούν  για την υποστήριξη της εγκατάστασης μιας ρωσικής στρατιωτικής βάσης θα φτάσει τις αρκετές χιλιάδες, συνεπικουρούμενου του γεγονότος ότι οι ενέργειες της Ρωσίας στην Συρία, όπως είπε ο ίδιος, υποστηρίζονται από την πλειοψηφία των πολιτών της Κύπρου. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο, δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται το ερώτημα σχετικά με την ρωσική στρατιωτική παρουσία στο νησί.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, υπήρξαν αναφορές ότι η Κύπρος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει  ρωσική αεροπορική ή ναυτική βάση . Όπως εξήγησε αργότερα ο Νίκος Αναστασιάδης, η χώρα συμμετέχει σε διάλογο για την προώθηση αυτού του ζητήματος , και αποφασίστηκε  να δοθεί τελικά σε περίπτωση ανθρωπιστικών επιχειρήσεων η αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην περιοχή της Πάφου. Επίσης έχει αποφασιστεί ο κατάπλους  ρωσικών πολεμικών πλοίων στα λιμάνια της Κύπρου. Στις 25 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε στην Μόσχα με τον κ. Αναστασιάδη, και στην συνέχεια είπε ότι η συνεργασία με την Λευκωσία και στον στρατιωτικό τομέα είναι εφικτή . Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει την εγκατάσταση  στρατιωτικής βάσης  στο νησί, τόνισε ο κ. Φωτίου.

«Σίγουρα, θα είναι μια αμοιβαία επωφελής  συμφωνία εάν ένα τέτοιο  στρατηγικό σχέδιο πραγματοποιηθεί , ειδικά υπό το φως των επιπλοκών των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, και της άνανδρης κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού  Su-24. Η ρωσο-κυπριακή Φιλία έχει και ιδεολογική και θρησκευτική αιτιολόγηση και αφορά την ενότητα του ορθόδοξου κόσμου, που το ΝΑΤΟ εισάγει σκόπιμα σε ανισορροπία. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στα Βαλκάνια, τώρα που η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν «ακούει» τις διαμαρτυρίες  του λαού του Μαυροβουνίου.  Πιθανόν η πρωτοβουλία της τοποθέτησης μιας  ρωσικής στρατιωτικής βάσης θα προκαλέσει μια προβλέψιμη διαμαρτυρία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ», τονίζει ο Ρώσος αναλυτής Σεργκέι Ερμάκωφ .

Ο αναπληρωτής διευθυντής του γεωπολιτικού κέντρου RISS στην Ταυρίδα      Σεργκέι Ερμάκωφ εξηγεί ότι μια τέτοια πιθανότητα είναι αρκετά εφικτή .

«Σε εξαιρετικές περιστάσεις, όπως ο πόλεμος στην Συρία, γίνεται  χρήση των εταιρικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς η υποδομή ενός εκ των δύο  μερών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  στρατιωτική βάση για  πλοία ή αεροσκάφη, προκειμένου να διευκολυνθούν  στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Από αυτή την άποψη, μας ενδιαφέρει η Κύπρος και θα κάνουμε αμοιβαία  βήματα. Έτσι θα  ωφελούμαστε  και οι δύο χώρες   από οικονομική άποψη, αλλά και από την άποψη των θεμάτων ασφάλειας » τονίζει  ο Yermakov για τους Κύπριους.

Ο εμπειρογνώμονας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της από κοινού ανάπτυξης των ρωσικών στρατευμάτων και του ΝΑΤΟ σε κυπριακή βάση.

«Σήμερα η Ρωσία επανακάμπτει και επιστρέφει η επιρροή της, όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και σε χώρες που  είναι παραδοσιακά  εταίροι μας.Με  την δημιουργία μιας  ισχυρής ρωσικής στρατιωτικής δύναμης θέλουμε  να πάρουμε έναν υπεύθυνο ρόλο στην επίλυση των παγκόσμιων κρίσεων. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό για το Πολεμικό  μας Ναυτικό και την Πολεμική μας  Αεροπορία και στην Κύπρο», δήλωσε ο Ερμάκωφ ο οποίος αποτελεί αμυντικό σύμβουλος της ρωσικής κυβέρνησης.

Τώρα η Ρωσία έχει μόνο 10  βάσεις:  στην Αμπχαζία, την Αρμενία, την Λευκορωσία, το Βιετνάμ, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, την Υπερδνειστερία, την Συρία, το Τατζικιστάν, και την Νότια Οσετία. Σε σύγκριση με  την σοβιετική εποχή, ο αριθμός των στρατιωτικών βάσεων υπερέβαινε τις 30.

Το άνοιγμα  νέων ρωσικών στρατιωτικών βάσεων στο εξωτερικό, θα είναι μια συμμετρική απάντηση στην επιθετική πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, το οποίο συγκεντρώνεται όλο και πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 860 βάσεις στο εξωτερικό. Στόχος της Ρωσίας για να εκπληρώσει  τις υποχρεώσεις της  και να προστατεύσει τα δικά της  εθνικά συμφέροντα είναι η αναζήτηση βάσης εκτός της  Ταρτούς στην Συρία, η οποία  έχει ήδη αποδείξει την αναγκαιότητά της στην προκειμένη περίπτωση .

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, και άρθρο με τίτλο (Η «ρωσική Αρκούδα» κατεβαίνει στην Μεσόγειο Θάλασσα), η εντατικοποίηση των στρατιωτικών επαφών της Ρωσίας με την Κύπρο , καθορίστηκαν  κατά τη διάρκεια της  επίσκεψης του Κύπριου Προέδρου  Νίκου Αναστασιάδη. Η Μόσχα ετοιμάζει μια σειρά συμφωνιών σχετικά με τη στρατιωτική-στρατηγική συνεργασία  και με την Ελλάδα.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

πηγή: 

Η Κύπρος αναφωνεί: «Πούτιν, είσαι η ελπίδα μας»

24 Νοε 2015

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ όπως είναι γραμμένη στο βιβλίο









ελείπει  το επόμενον φύλλον 16 - 17 















πηγή: geoment.e-e-e.gr

Η προφητεία του Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)




Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη...

Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου...

Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικώ ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.

Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.

Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.

Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών.


Ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει ἐκ νέου ἀπὸ τοὺς Τούρκους θέατρον λῃστειῶν καὶ καταστροφῶν. Οἱ κυβερνῆται καὶ ὁ λαὸς θὰ εὐρεθώσι ἐν στενοχωρῖᾳ μεγάλη. Ὁ ἐχθρὸς θὰ πρόχωρήσει μέχρι τῶν ἐξαμιλίων.

Ἀλλὰ ἔπειτα λαὸς τὶς ἀνατολικὸς θὰ ἔλθει πρὸς βοήθεια τῶν Ἑλλήνων, οἵτινες συνερχομένοι εἰς ἑαυτοὺς ἐκ τῆς ταραχῆς τῆς εἰσβολῆς θὰ ἐξέλθουν πανστρατιὰ καὶ θὰ ἐκδιώξουν τοὺς Τούρκους ὄχι μόνο τῆς Ἑλλάδος, ἀλλὰ καὶ ἐξ ὅλης της Εὐρώπης, οἵτινες Τοῦρκοι εὑρίσκουν ἄσυλον μόνον εἰς Μέκκαν.

Ἡ δὲ Κωνσταντινούπόλη γίνεται ἐκ νέου πρωτεύουσα τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;

ME MIAΣ ΘA ANAΨEI H ΦΩTIA AΠO MIKPH AITIA KPAYΓH ΠOΛEMOY EPXETAI AΠO TH BOYΛΓAPIA. H ΔE PΩΣIA ΞAΦNIKA EIΣBAΛΛEI ΣTHN TOYPKIA, KAI ΩΣ XEIMAPPOΣ OPMHTIKOΣ ΣAPΩNEI THN ΠEPΣIA. KAI ΠPOXΩPEI AKAΘEKTH ΦΘANEI ΣTHN ΠAΛAIΣTINH ΘEOΣ ΘEΛEI O ANTIXPIΣTOΣ TOY KOΣMOY ΓIA NA ΓINEI. TOTE KATEPXONTAI OΛOY THΣ ΔYΣEΩΣ TA KPATH OYAI ΣTA EΘNH TOY BOPPA ΓINONTAI OΛA ΣTAXTH.
AΓIOY AΓAΘAΓΓEΛOY

ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ



Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε…αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους.
Λόγια Γέροντα Παϊσίου Αγιορείτου.

«Οι Ρώσοι στην αρχή θα κάνουν τους αδύναμους και τον ψόφιο κοριό. Μετά όμως θα τους σαρώσουν όλους και θα σοκαριστούν άπαντες από την δύναμή τους και την αποφασιστικότητά τους!».
τα λόγια μίας ευλογημένης μοναχής

Άγιος Παΐσιος o Αγιορείτης 1924-1994



Ο πόλεμος με την Τουρκία
Το 1987 ένας προσκυνητής ρώτησε το Γέροντα, προβληματισμένος, αν θα γινόταν πόλεμος με την Τουρκία.
- Όταν θα δείτε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς».
Γέροντας Παΐσιος


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Σε μια ομαδα μικρων μαθητων απο την Αθωνιαδα Σχολη ΕΙΠΕ :
Και να ξερετε : Και την Κων/πολη θα την παρουμε και θα ζειτε κι εκεινο τον καιρο!
Να γνωριζεις οτι και η τουρκια θα διαλυθει. θα γινει πολεμος σε δυο ημιχρονα. Εμεις θα ειμαστε οι νικητες γιατι ειμαστε Ορθοδοξοι.
Η ΕΟΚ ειναι το κρατος του ισραηλ και τα ψωμια της ειναι λιγα.
1994 : «θα ηθελα να ζησω ακομα λιγα χρονια για να δω τη δοξα της Ελλαδος»
Ναι, ειναι απο τον Θεο! Θα την παρουμε! Οχι πως θα την παρουμε εμεις, αλλα θα μας την δωσουν.
«Το Κυπριακο θα λυθει κατ'ευχην. Αλλα χρειαζεται υπομονη. Οι Τουρκοι θα διαμελιστει με την ευλογια των μεγαλων, Αμερικη και Ευρωπη και θα ιδρυθει κουρδικο κρατος. Τοτε θα ερθει και η σειρα της Κυπρου. Μεχρι τοτε υπομονη»
Η Κυπρος θα ελευθερωθει, οταν μετανοησουν οι Κυπριοι.
Απαιτειται ομως πολλη προσοχη, γιατι μερικες πραγματα αλλιως τα λενε οι πατερες και αλλιως τα ερμηνευει ο κοσμος.

Για το μελλον της Ελλαδας  
Σε καποιον που ανησυχουσε για τις εχθρικες επιβουλες εναντιον της πατριδος. Εδωσε της εξης ελπιδοφορο απαντηση : «Κι αν μου πουν οτι δεν υπαρχη Ελληνας, εγω δεν ανησυχω. Μπορει ο θεος να αναστησει εναν Ελληνα. Φτανει ακομα και ενας». Ακομη πιστευε : «Και ενας Χριστιανος να μεινει μονο, ο Χριστος θα κανει το σχεδιο Του». Οταν οι αλλοι μιλουσαν για δυσαρεστες μελλοντικες εξελιξεις στο Εθνος και εσπερναν τον φοβο, ο Γεροντας μετεδιδε αισιοδοξια και ελπιδα. Μιλουσε για αναστημενη Ελλαδα και για ανακτηση της Αγια – Σοφια. «Υπαρχει και Θεος. Τον Θεο που τον εχεις βαλει»; ειπε σε καποιον κληρικο που εβλεπε το μελλον της Πατριδας ζοφερο.

Για τα σκοπια 
Παρομοιαζε το κρατος των σκοπιων με οικοδομημα που ειναι κτισμενο με τουβλα και Φαρσαλινους χαλβαδες, που ειναι κομμενοι σε σχημα τουβλα και που ειναι φυσικο καποτε να καταρρευσει.

Για τη Τουρκια 
Για την Τουρκια διακηρυσσε με βεβαιοτητα : «θα διαλυθει και οι μεγαλες δυναμεις θα μας δωσουν την πολη. Οχι επειδη μας αγαπουν, αλλα γιατι ο Θεος θα οικονομησει τα πραγματα ετσι, ωστε το συμφερον τους να ειναι να την εχουμε εμεις. Θα λειτουργησουν οι πνευματικοι νομοι. Οι Τουρκοι εχουν να πληρωσουν πολλα, απο αυτα που εχουν κανει. Αυτο το εθνος θα καταστραφει γιατι δεν προηλθε με την ευλογια του Θεου. Τα κολλυβα τους τα εχουν στο ζωναρι τους (δηλαδη πλησιασε το τελος τους).

Για την Κυπρο 
Ρωτηθηκε ο Γεροντας, ποτε θα ελευθερωθει η Κυπρος και απαντησε : «Η κυπρος θα ελευθερωθει, οταν μετανοησουν οι Κυπριοι. Να κανετε πνευματικες βασεις για να διωξουν τις βασεις των Τουρκων, των Αγγλων και των Αμερικανων». Εβλεπε δηλαδη το Κυπριακο σαν πνευματικο θεμα και οχι σανεθνικο, η πολιτικο και οτι λυση του θα προελθει απο την μετανοια του λαου και την προσευχη.

Για την γλωσσα 
Η επομενη γενια θα φερει Γερμανους για να μας μαθουν τη γλωσσα μας και τα παιδια μας θα μας φτυνουν. Εγραφε σε επιστολη του: Αυτοι που καταργησαν τα Αρχαια παλι θα τα ξαναφερουν

Για την Αλβανια
Οι Βορειοηπειρωτες να μην φοβουνται, επειδη καποια μερα θα ελευθερωθουνε από καποια παλικαρια. Οι ελευθερωτες δεν θα καταλαβαινουν από πολιτικες και θα μπουν μεσα για να βοηθησουν. Οι πολιτικοι από τη μια θα χαρουν κι αυτοι από την άλλη είναι δεσμευμενοι και δεν μπορουν να ενεργησουν. Οι άλλες χωρες θα πουν ότι αφου εγινε, τωρα δεν μπορει να αλλαξει. Γι’ αυτό δεν πρεπει να φοβουνται οι Βορειοηπεορωτες, επειδη λειτουργουν και οι πνευματικοι νομοι. Ο πονος για την βορειο Ηπειρο είναι μεγαλος, επειδη ημασταν μια οικογενεια και μας χωρισαν. Είναι σαν να λες καποια από τα παιδια σου να χωρισουν από τα αλλα. 

Τι «είδε» ο άγιος Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο !!!




Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

- «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410

- «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412

- «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, σελ. 413

- «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413

- «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417

- «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 - 418

- Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά.

- «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…» σελ. 419

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» σελ. 422

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431

- «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432

- Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”» σελ. 434 και άλλη φορά έλεγε … «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει» σελ. 436

- «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434

- «Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 1991, σελ. 439

- «Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες. Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους. Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» σελ. 440 - 441

- «Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική»!!! 1991, σελ. 435

- «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» σελ. 435

Όπως τα κατέγραψε στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».

23 Νοε 2015

ΣΥMBΟΥΛΟΣ TΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: “ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΓΗ”! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!



DEJAN LUČIĆ: Ο “άνθρωπος που ξέρει” στέλνει μήνυμα: Έλληνες ξυπνήστε!!!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τίτλο,”EJAN Lucic: Ο άνθρωπος που ξέρει στέλνει μήνυμα στους αδελφούς μας Ελληνες”(DEJAN LUČIĆ – A MESSAGE OF HOPE FOR THE GREEK PEOPLE) μας υπέδειξαν φίλοι μας από την Σερβία.(Στο κομμάτι αυτό υπάρχουν υπότιτλοι)


Μιλάει ο DEJAN LUČIĆ

Είναι ο “άνθρωπος που ξέρει” συγγραφεύς και γεωπολιτικός αναλυτής,φιλόσοφος και κοινωνιολόγος,σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν,του ηγέτη του κινήματος της Ευρασίας Yosef BODANSKY, διευθυντή του Κογκρέσου ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

ΑΡΑ o άνθρωπος που ξέρει.

Λέει για πράγματα που πρέπει να προσέξουμε και καταλήγει με το:

Έλληνες ξυπνήστε!


makeleio.gr

Πρόβλεψη σοκ: Φονικός Εγκέλαδος θα χωρίσει ηπείρους – Εκτιμήσεις για εκατομμύρια νεκρούς (ΒINTEO)



Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πασίγνωστος  πυρηνικός φυσικός, Dr Mehran Keshe, ο οποίος διαμήνυσε σε όλους τους τόνους πως επίκειται, από τις 17 Οκτωβρίου, φονικός και καταστροφικός σεισμός με τουλάχιστον… 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες.

Ειδικότερα, σε παρουσίαση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Keshe Foundation, ο «επικείμενος», όπως τον χαρακτήρισε, σεισμός μπορεί να σημειωθεί από τις…  17 Οκτωβρίου 2015.

Τα στοιχεία που απορρέουν από τη μελέτη του Dr Keshe είναι πραγματικά συνταρακτικά. Σύμφωνα πάντα με τον ειδικό, αναμένεται μεγάλος σεισμός, πρωτοφανούς έντασης, που θα οδηγήσει σε… διχοτόμηση της αμερικανικής ηπείρου σε Νότια και Βόρεια, χωρίς να οριοθετείται το επίκεντρο της δόνησης.

Οι «μαύρες» προβλέψεις δεν σταματούν εδώ καθώς, όπως ανέφερε, από το χτύπημα του Εγκέλαδου θα προκληθούν τεράστια τσουνάμι. Ο Dr Keshe υπολογίζει πως όλα μαζί τα τρομερά φυσικά φαινόμενα θα κοστίσουν τη ζωή σε 40.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική έως και την Ασία.

Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί και από σήμερα ξεκινούν στη Βόρεια Αμερική πυρετώδεις προετοιμασίες για το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθούν τα σενάρια ενώ αναμένονται συνεχείς ασκήσεις έκτακτης ανάγκης για τον κρατικό μηχανισμό.

Την ίδια ώρα, πέρα από την μελέτη του Dr Keshe, αξίζει να σημειωθεί πως, οι ειδικοί στην Καλιφόρνια, εκτιμούν πως υπάρχει πιθανότητα 99% να σημειωθεί σεισμός μεγαλύτερος των 6,5 Ρίχτερ τα επόμενα 30 χρόνια και τον έχουν ήδη ονομάσει ως «Big One» (Ο μεγάλος).

Πάντως, ο ιρανικής καταγωγής Keshe, ιδρυτής της Keshe Foundation που σπούδασε πυρηνική φυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, υπογραμμίζει πως η σεισμική ακολουθία του τελευταίου μήνα, που έδωσε σεισμούς από 6 έως 8,3 Ρίχτερ, μόνο τυχαία δεν είναι και προαναγγέλλει τον μεγάλο σεισμό που «επίκειται από αύριο», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Keshe Foundation είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με βάση την Ολλανδία αλλά με μόνιμη βάση στο Βέλγιο.


makeleio.gr

ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΤΡΩΤΟΣ - Ο Στρατός του Μέγα Αλέξανδρου...



ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΤΡΩΤΟΙ-ΑΥΤΟ έτρωγε ο στρατός του Μέγα Αλέξανδρου για ενέργεια-Τι είναι 50 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη και φυτρώνει στην Ελλάδα;



22 Νοε 2015

Φτάνει το τέλος του ISIS; "Ο Πούτιν θα στείλει 150.000 στρατιώτες στη Συρία


Φτάνει το τέλος του ISIS; "Ο Πούτιν θα στείλει 150.000 στρατιώτες στη Συρία για να σαρώσει το ισλαμικό κράτος"


Ο Ρώσος ηγέτης φέρεται ότι θα στείλει μια τεράστια στρατιωτική αποστολή για να αναλάβει τον έλεγχο στο προπύργιο της τρομοκρατικής οργάνωσης της Raqqa.
Η πόλη έχει αυτοανακυρηχθεί πρωτεύουσα του ISIS στη Συρία και επιτηρείται από 5.000 μέλη της τζιχάντ.
Ο Πούτιν έχει ορίσει να κινητοποιήσει 150.000 εφέρδρους από αυτούς που θα υπηρετήσουν τη θητεία τους στο στρατιωτικό, τον Σεπτέμβριο.
Μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι, ο Πούτιν άφησε να εννοηθεί, ότι ήταν έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Δύση, για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους.
Είπε στον Ντέιβιντ Κάμερον: «Τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία δείχνουν ότι θα πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για την πρόληψη της τρομοκρατίας."
Πηγή εκ των έσω αποκάλυψε στο Express.co.uk : "Είναι πολύ σαφές ότι η Ρωσία θέλει να σαρώσει το δυτικό τμήμα της χώρας, καταλαμβάνοντας τη Raqqa και όλους τους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου γύρω από την Παλμύρα.
"Αυτό γίνεται γρήγορα μια κούρσα για τη Raqqa - για να εξασφαλίσουν τις πετρελαιοπηγές, πρέπει να καθαρίσει η περιοχή από τους αντάρτες, και η πρωτεύουσα του IS είναι ζωτικής σημασίας για να το κάνουμε αυτό."
Σε μια επίδειξη δύναμης, ρωσικά αεροσκάφη έχουν ήδη σβήσει εννέα φυλάκια του ISIS, σε μόλις 24 ώρες με τη χρήση βομβών διάτρησης.
Ρωσικά αεροσκάφη σφυροκόπησαν τρομοκρατικούς στόχους και ανατίναξαν ένα κέντρο διοίκησης, πιθανώς σκοτώνοντας δεκάδες μαχητές.


Επιβεβαιώνοντας τις επιτυχείς επιδρομές, ο Αντρέι Kartapolov, από το ρωσικό στρατό, υπόσχεται να αυξήσει την πίεση, λέγοντας: «. Εμείς όχι μόνο θα συνεχίσουμε τα χτυπήματα ... Θα αυξήσουμε επίσης την έντασή τους"


Εν τω μεταξύ, ένας εμπειρογνώμονας τρομοκρατίας αποκάλυψε στην Express.co.uk ότι έχουν υπερβάλλει σχετικά με την στρατιωτική δύναμη του ISIS και κάλεσε τους ηγέτες της Δύσης να ξεκινήσουν μια συντονισμένη αντεπίθεση που θα εξαφανίσει την ομάδα του μίσους.
"Θα κρύφτούν στις πόλεις, αλλά θα ήθελα να πω, να μην τους ακολουθούν, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσουν αθώους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες."
Ο Ντέιβιντ Κάμερον αρχικά υποδέχθηκε επιφυλακτικά τις Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να δει "πολύ προσεκτικά" τις ενέργειες του Πούτιν.
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, ο Ντέιβιντ Κάμερον είπε ότι ελπίζει να πείσει το Κοινοβούλιο να υποστηρίξει τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον του ISIS.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είπε, ότι οι επενδύσεις σε ειδικές δυνάμεις και στην επιτήρηση ήταν απαραίτητες για την επίτευξη πάταξης της τρομοκρατικής απειλής που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο.
Αποκάλυψε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αγοράσει ένα στόλο από 20 νέα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, predators, για τη στόχευση εξτρεμιστών στο Ιράκ και τη Συρία.

πηγή: prisonplanet.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ -Οι πραγματικές ονομασίες των περιοχών της Μικράς Ασίας



Αὐτά ὅλα, πού βλέπουμε στόν παραπάνω χάρτη, τά γνωρίζαμε; Μήπως εἶναι ξεχασμένα καί θαμμένα τόσο βαθειά, πού εἶναι ἀδύνατον νά τά ἀνασύρουμε στήν μνήμη μας;
Κι ὅμως…
Οὔτε ἕνας αἰώνας πέρασε…
Κι ὅμως, σχεδὸν ὅλοι μας γνωρίσαμε παπποῦδες καὶ γιαγιάδες ποὺ εἶχαν ζωνταντὲς ἀναμνήσεις.
Κι ὅμως, ἐλάχιστοι ἀπὸ ἐμᾶς ἄνοιξαν κάποιον χάρτη, πρὸ κειμένου νὰ μάθουν τὸ ποῦ εἶναι ὁ τόπος καταγωγῆς μας.
Εἶναι καλό αὐτό; Ἤ ὄχι;

http://www.newrussia.gr

21 Νοε 2015

Προετοιμάζουν σιγά-σιγά το μάζεμα των όπλων...




43. "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει"
Κοσμάς ο Αιτωλός

Οι υποψιασμένοι κυνηγοί βλέπω να ...χάνουν τα όπλα τους γιατί θα τους τα πάρουν...
Επίσης, το χτύπημα στο Παρίσι θα φέρει ραγδαία καρτούλες, βραχιόλια και τσιπάκια...




πηγή: hggiken

20 Νοε 2015

Το πρώτο γενετικά τροποποιημένο ζώο στο πιάτο σας!!



Εκτός από τα μεταλλαγμένα φυτά, πλέον έρχονται στο τραπέζι των καταναλωτών και τα μεταλλαγμένα ζώα και ψάρια!
Το πρώτο γενετικά τροποποιημένο ζώο για ανθρώπινη κατανάλωση παγκοσμίως θα είναι ένας σολομός του Ατλαντικού, ο οποίος έλαβε τη σχετική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ.
Μάλιστα ο γενετικά τροποποιημένος σολομός δεν θα έχει υποχρεωτικά σχετική σήμανση στη συσκευασία του, οπότε δεν θα μπορούν να τον ξεχωρίσουν οι αγοραστές από τον κανονικό σολομό. Το σκεπτικό της απόφασης αυτής είναι επειδή τόσο ο μεταλλαγμένος όσο και ο φυσικός σολομός έχουν την ίδια θρεπτική αξία.
Η εταιρεία βιοτεχνολογίας AquaBounty Technologies της Μασαχουσέτης, που έκανε την γενετική τροποποίηση στον σολομό, είχε υποβάλει τη σχετική αίτηση για έγκριση πριν από περίπου 20 χρόνια, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Reuters και τους «New York Times».


Παρά την απόκτηση της άδειας, περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλοι αντίπαλοι των μεταλλαγμένων επιμένουν πως οι καταναλωτές δεν θα έχουν όρεξη να φάνε μεταλλαγμένα ψάρια, τα οποία μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για άλλα ψάρια, αν δραπετεύσουν στις ανοιχτές θάλασσες.

prisonplanet




19 Νοε 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...







Αυτό το είδες; ΞΕΦΤΙΛΕΣ KAI ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ




Επιλεκτική ενημέρωση και επιλεκτική θλίψη. Κένυα, Απρίλιος 2015, 217 φοιτητές σφαγιάζονται σε Χριστιανική Σχολη από Ισλαμιστές. Ποιο ΜΜΕ το ανακοίνωσε? Ποιος το έμαθε? Ποιος ασχολήθηκε? Ποιος έβαλε τη σημαία της κένυα στη μούρη του? Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!



18 Νοε 2015

Το Ισλαμικό Κράτος κρύβεται σε υπόγεια πόλη κάτω από τη Ράκα





Απορούν πολλοί γιατί παρά τους σφοδρότατους βομβαρδισμούς Γάλλων και Ρώσων στη ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, πόλη Ράκα της κεντρικής Συρίας, οι απώλειες των τζιχαντιστών είναι μικρές.
Το TRIBUNE εδώ και ενάμιση μήνα έχει δημοσιεύσει ότι οι ηγέτες της οργάνωσης είχαν πάρει από καιρό τα μέτρα τους.
Κάτω από την πόλη Ράκα έχουν σκάψει μια υπόγεια πόλη – καταφύγιο, στην οποία βρίσκονται ασφαλείς, με όλες τις ανέσεις, όσο τους σφυροκοπούν τα μαχητικά αεροπλάνα.
Διαβάστε τι είχαμε γράψει την 1η Οκτωβρίου:
Το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει μια υπόγεια πόλη για να κρύβονται οι ηγέτες του
Το Ισλαμικό Κράτος δεν είναι απλά μια τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση.
Είναι ένας καλά οργανωμένος τζιχαντιστικός στρατός, ο οποίος διοικείται από πρώην αξιωματικούς του ιρακινού στρατού και των ιρακινών μυστικών υπηρεσιών.
Η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους έχει μελετήσει καλά τον ανορθόδοξο πόλεμο και έχει αντλήσει γνώση από αντάρτικα που έχουν εκδηλωθεί σε όλο τον πλανήτη.
Επίσης, έχει καταφέρει να συσσωρεύσει εμπειρική γνώση και από τρομοκρατικές οργανώσεις από παντού στον κόσμο και να την προσαρμόσει στις πολεμικές συνθήκες της Μέσης Ανατολής.
Χάρη σε αυτές τις στρατιωτικές μελέτες, που υπενθυμίζουμε διεξάγονται από πρώην μόνιμους αξιωματικούς του ιρακινού στρατού, το Ισλαμικό Κράτος έχει αποκτήσει υπεροχή στις μάχες εφαρμόζοντας πολλές από αυτές τις τακτικές.
Τα κρησφύγετα που είχαν δημιουργήσει οι μουτζαχεντίν σε σπηλιές στο Αφγανιστάν, πολεμώντας ενάντια αρχικά στους Σοβιετικούς και αργότερα στους Αμερικανούς, και ουσιαστικά τους κρατούσαν άτρωτους στις αεροπορικές επιδρομές, αυτές οι ιδιαίτερες «οχυρώσεις» αποτέλεσαν έμπνευση και για το Ισλαμικό Κράτος.
Οι τζιχαντιστές δημιούργησαν κάτω από τη Ράκα της Συρίας, την πόλη που έχουν ανακηρύξει πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» τους, ένα εκτεταμένο δίκτυο υπόγειων τούνελ και καταφυγίων, που τα έχουν οχυρώσει με τσιμέντο και σίδερο.
Εκεί επίσης φυλάσσουν τα οπλαστάσιά τους, εκεί είναι και τα αρχηγεία τους πλέον.
Για τη δημιουργία αυτών των υπόγειων καταφυγίων, το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε αιχμαλώτους και ομήρους.
Ο Αμπού Μοχάμεντ από την πόλη Ταμπάκα, που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση από το Ισλαμικό Κράτος επειδή τον έπιασαν να καπνίζει, αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος πήρε κρατούμενους να σκάψουν καταφύγια κάτω από το έδαφος, μεταξύ αυτών και τον ίδιο.
Οι χώροι αυτοί οχυρώθηκαν με σίδερο και τσιμέντο και έχουν μεγάλο μέγεθος. Μεταξύ τους συνδέονται με τούνελ.
Ο Αμπού Μοχάμεντ θυμάται ότι μία από τις αγγαρείες που του ανατέθηκε ήταν να μεταφέρει ολόκληρη την επίπλωση από ένα σπίτι που είχαν επιτάξει οι τζιχαντιστές σε ένα από τα υπόγεια καταφύγια.
Υψηλόβαθμο στέλεχος στο Ισλαμικό Κράτος είχε δημιουργήσει ένα χλιδάτο υπόγειό διαμέρισμα. Τα καταφύγια αυτά έχουν όλες τις ανέσεις, μέχρι και παροχή νερού.
Εκτός από κρατούμενους, στην κατασκευή τους εργάστηκαν και επαγγελματίες οικοδόμοι που πληρώνονταν αδρά για τα δεδομένα της εμπόλεμης Συρίας.
Το δίκτυο καταφυγίων, στοών και διαμερισμάτων είναι τόσο εκτεταμένο, που δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη υπόγεια πόλη, κάτω από τη Ράκα της Συρίας, για να ζουν με ασφάλεια οι ηγέτες του, άτρωτοι από τις αεροπορικές επιδρομές των συμμάχων.

tribune
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

14 χώρες της Αφρικής αναγκάζονται από τη Γαλλία να πληρώνουν Αποικιακό Φόρο...

Πούτιν για τζιχαντιστές: Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, το να τον συναντήσουν σε εμένα




Ο Βλαδιμίρ Πούτιν αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το άτεγκτο του χαρακτήρα του. Στην τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του για το θέμα των τζιχαντιστών και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία  είπε μια ατάκα που θα μείνει -μαζί με άλλες που έχει πει- στην ιστορία.

Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, αλλά το να συναντηθούν με το Θεό εναπόκειται σε μένα.

Με αυτή τη φράση ο Πούτιν έδωσε το στίγμα. Η Ρωσία ήδη βομβαρδίζει ανηλεώς τις θέσεις του ISIS στη Συρία, επιθέσεις που εντάθηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ρωσικό airbus. Την ευθύνη ανέλαβαν οι τζιχαντιστές χωρίς όμως να διευκρινίσουν πως ακριβώς κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα το αεροπλάνο.

Στη συνάντηση αυτή ο Πούτιν δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τη Γαλλία για τον αφανισμό της ISIS.

Θα ψάξουμε να τους βρούμε όπου κι αν κρυφτούν. Θα τους βρούμε όπου και να είναι σε ολόκληρον τον πλανήτη και θα τους τιμωρήσουμε, είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

newsbomb.gr

17 Νοε 2015

Ανησυχεί ο τουρκικός τύπος από τα "περίεργα" γεγονότα στην Αγία Σοφία



Τα τελευταία χρόνια ορισμένα γεγονότα με επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους Τούρκους ένα κλίμα καχυποψίας και φόβου για κάποια «άγνωστα» μελλούμενα.
Παράλληλα επανήλθαν στην επιφάνεια όλοι εκείνοι οι θρύλοι που κατά καιρούς είχαν συγκλονίσει και είχαν προκαλέσει στους μουσουλμάνους μια χαρακτηριστική φοβία για την εκ νέου ανάδυση της ορθόδοξης χριστιανικής ταυτότητας του ναού και τις κοσμογονικές συνέπειες αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος, παρά του ότι λειτουργούσε μέχρι το 1934 σαν μουσουλμανικό τέμενος.
Πριν από λίγο καιρό η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα, Σαμπάχ, παρουσίασε ένα πραγματικά καταπληκτικό αφιέρωμα για τα «Μυστήρια της Αγίας Σοφία», (Ayasofya" nın gizlemleri), όπου αποτυπώνεται με γλαφυρό τρόπο αυτό το κλίμα φοβίας που έχει καταβάλει τελευταία τους Τούρκους για τα όσα υπάρχουν κρυμμένα μέσα στον ιερό ναό και τα όσα προμηνύονται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.
Το πρώτο σημαντικό στοιχείο από αυτό το αφιέρωμα, είναι μια αδιόρατη φοβία που διακρίνεται από τους Τούρκους στους κρυμμένους σταυρούς, συμβολικούς και μη, που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναού, αλλά και στην κάτοψη όπως αυτή μπορεί κάποιος να την διακρίνει από ψηλά.
Έτσι μεγάλο δέος παρατηρείτε για τον λεγόμενο, (όπως το αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι ), «Σταυρό του Αποστόλου Αγίου Ανδρέα», ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι ο ιδρυτής της εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα λοιπόν με την Σαμπάχ, στην οροφή του ναού υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα σε διαγώνιο μορφή, ένα σημαντικό σύμβολο που όχι μόνο δεν χάθηκε στους αιώνες της οθωμανικής κατοχής αλλά δεσπόζει με όλη την συμβολική σημασία του. Παράλληλα και ο «Σταυρός του Ιουστινιανού» τρομάζει τους Τούρκους καθώς οι θρύλοι αναφέρουν για ένα πανάρχαιο κειμήλιο που βρίσκεται άγνωστο που μέσα στην Αγία Σοφία και μάλιστα προέρχεται από την Αίγυπτο και έχει τρομακτική δύναμη.
Γενικότερα η κατασκευή του μεγάλου αυτού ορθοδόξου αρχιτεκτονικού αριστουργήματος, σύμφωνα με τις ίδιες τις τουρκικές πηγές, βασίστηκε στο χριστιανικό σύμβολο του Σταυρού και το γεγονός αυτό εμπνέει το δέος αλλά και μια αδιόρατη φοβία για την μελλοντική επάνοδο της Αγίας Σοφίας στον φυσικό της κάτοχο, δηλαδή στην Ελληνορθόδοξη λατρεία.
Αλλά εκτός από τους σταυρούς, οι Τούρκοι αναφέρουν και άλλα ανησυχητικά μυστήρια για τους ίδιους που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναού. Όπως αναφέρει ο θρύλος είναι γνωστό ότι μετά την μετατροπή του ναού σε μουσουλμανικό τέμενος κτίστηκε το γνωστό Μιχράμπ, (το μουσουλμανικό σημείο της προσευχής), που εμφανίστηκε στην ανατολική πλευρά του ναού προς την κατεύθυνση της Μέκκας.
Αλλά τον ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τους τουρκικούς θρύλους μπροστά από το Μιχράμπ βρίσκεται θαμμένο ένα φέρετρο κατασκευασμένο από επίχρυσο μπρούντζο. Στο φέρετρο αυτό κείτεται η σωρός της βασίλισσας Σοφίας, (προφανώς γίνεται ταύτιση με την Αγία Σοφία).
Αυτή η βασίλισσα Σοφία και το φέρετρο της συνδέεται, σύμφωνα με τους τουρκικούς θρύλους, με μια «εντολή» που έχει περάσει δια μέσω των αιώνων μέχρι σήμερα. Η εντολή αυτή αναφέρει ότι δεν πρέπει κανένας να πειράξει αυτό το φέρετρο ούτε καν να το ακουμπήσει.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σύμφωνα με τον θρύλο θα προκληθεί η «έγερση» της βασίλισσας Σοφίας και τότε ένας τρομακτικός θόρυβος θα τραντάξει όλο το οικοδόμημα του ναού προκαλώντας σεισμικά εσχατολογικά γεγονότα που τρομάζουν τους Τούρκους.
Ο θρύλος της βασίλισσας Σοφίας έχει και συνέχεια. Σύμφωνα λοιπόν με τις τουρκικές αναφορές το φέρετρο αυτό προστατεύουν τέσσερις αρχάγγελοι που βρίσκονται πάνω στον Θόλο του ναού. Οι αρχάγγελοι αυτοί, όπως αναφέρουν και πιστεύουν οι Τούρκοι, είναι οι Τζεμπραΐλ, Μιχαήλ, Ισραφήλ και Αζραήλ.
Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, ο Τζεμπραήλ προστατεύει τους αυτοκράτορες, ο Μιχαήλ τον ναό από τις εχθρικές επιθέσεις, ενώ οι Τζεμπραηλ και Ισραφήλ ήταν οι αγγελιοφόροι των γεγονότων από τις πολεμικές επιχειρήσεις στους αυτοκράτορες.
Και οι τέσσερεις αυτοί αρχάγγελοι έχουν ταχτεί μετά την πτώση της Πόλης να προφυλάσσουν το φέρετρο της βασίλισσας Σοφίας από τον κίνδυνο κάποιος βέβηλος να το ανοίξει και να επέλθει η δευτέρα παρουσία.
Ένας άλλος σημαντικός μύθος που αναφέρουν οι μουσουλμάνοι είναι ο θρύλος του «Κρυμμένου Πατριάρχη» που μοιάζει με τον ελληνικό θρύλο για τον κρυμμένο παπά. Όπως αναφέρει η τουρκική παράδοση, στο νότιο μέρος του ναού υπάρχει ένας στενός διάδρομος που οδηγεί σε μια παμπάλαια αραχνιασμένη και πολύ μυστήρια πύλη για την οποία ο θρύλος την αναφέρει σαν την «Κλειστή Πύλη». Σύμφωνα με τις τουρκικές αναφορές, όταν ο Μωάμεθ ο Φατίχ μπήκε στην Κωνσταντινούπολη ο τελευταίος ελληνορθόδοξος Πατριάρχης μαζί με τους συνόδους του τελούσε στο σημείο αυτό θεια λειτουργία.
Μόλις οι οθωμανικές ορδές εισέβαλαν στον ναό, ο Πατριάρχης και όλη η συνοδεία του εισήλθε μέσα στην πύλη αυτή η οποία έκλεισε και από τότε χάθηκαν ενώ η πύλη έμεινε ερμητικά κλειστή και κανένας δεν τόλμησε ποτέ να την ανοίξει. Αλλά το εντυπωσιακό είναι πως κάθε χρόνο στην ανάσταση των Ορθόδοξων χριστιανών μπροστά από την πύλη αυτή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπάχ, εμφανίζονται.... κόκκινα αυγά!!!
Ο θρύλος συμπληρώνετε από την προφητεία που φοβίζει τους Τούρκους, ότι όταν η πύλη αυτή ανοίξει, στον ναό θα ακουστούν ξανά χριστιανικές ελληνορθόδοξες ψαλμωδίες γι" αυτό και τρομάζουν και μόνο στην ιδέα του ανοίγματος αυτής της μυστήριας πύλης.
Μεγάλο δέος δημιουργεί στους Τούρκους, όπως αναφέρει η Σαμπάχ και τα διάφορα μωσαϊκά που έχουν αναδυθεί με όλη την μεγαλοπρέπεια τους τις τελευταίες δεκαετίες μέσα στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, παρά του ότι η μουσουλμανική θρησκεία θεωρεί σαν αμάρτημα την απεικόνιση πρόσωπων που σχετίζονται με θρησκευτικά γεγονότα. Ιδιαίτερο δέος τους προκαλεί το γνωστό μωσαϊκό που απεικονίζει τον Ιησού έχοντας την Παναγία και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στα δεξιά και αριστερά Του.
Οι Τούρκοι το έχουν ονομάσει χαρακτηριστικά το «Μωσαϊκό της Αποκάλυψης» και ο συμβολισμός αυτός ανάγει στην εσχατολογική σημασία του που είναι έντονη στους μουσουλμάνους Τούρκους.
Επίσης ξεχωριστή αναφορά γίνεται και για τα μωσαϊκά που αναπαριστάνε γνωστούς βυζαντινούς αυτοκράτορες, όπως τον Ιωάννη τον Κομνηνό με τον Ιησού Χριστό και τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονομάχο με την αυτοκράτειρα Ζωή. Όλες αυτές οι απεικονίσεις προκαλούν έντονο δέος καθώς όλη αυτή η ελληνορθόδοξη χριστιανική μεγαλοπρέπεια και η εσωτερική δύναμη που αναδύουν αυτά τα ψηφιδωτά, έχουν γεννήσει διάφορους θρύλους για τους εσχατολογικούς τους συμβολισμούς.
Οι συμβολισμοί αυτοί σχετίζονται με τις τουρκικές φοβίες για την επάνοδο στην επιφάνεια και στην εξουσία της αγίας Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την ευλογία του ίδιου του Ιησού Χριστού.

πηγή ekklisiaonline

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΚ… ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ… ? ? ?

Ο Ψυχάρης λανσάρει τον τέως!



Ο τέως βασιλιάς είναι 75 ετών... 


Ο Ψυχάρης πρώτος από τους ανθρώπους του συστήματος, αντιλαμβάνεται ότι το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό σύντομα θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων... 



Υπάρχουν και σχετικές, με τον τέως βασιλιά, μαρτυρίες που αποδίδονται στον Όσιο Παΐσιο όπου κάνουν αναφορά ότι ο κόσμος θα διώξει τους πολιτικούς και θα ζητήσει να φέρει τον βασιλιά και μία άλλη ότι θα αναγκαστούν να φέρουν τον βασιλιά για διαιτητή.

Παραθέτουμε την πηγή όπου μπορείτε να τις διαβάσετε με ακρίβεια γιατί το pathfinder έχει πρόβλημα με το πολυτονικό: 


Για να δούμε...

Ο τέως βασιλιάς είναι 75 ετών...

Ή θα ζήσει πολλά χρόνια, ή οι μαρτυρίες είναι αναληθείς, ή έφτασε η ώρα...

hggiken.pblogs.gr

Άγιος Παϊσιος «Σας κούνησε γερά δηλαδή! Σας ξύπνησε όμως;»




- Γέροντα, στην Πάτρα πριν από 2 μήνες έκανε σεισμό! Δυνατό σεισμό, ράγισαν και οι εκκλησίες!

- Σας κούνησε γερά δηλαδή! Σας ξύπνησε όμως;

- Μας ξύπνησε, μας ξύπνησε γέροντα!

- Όμως πάλι θα κοιμηθείτε.

- Ναι, ναι, γέροντα.

-  Και δω βλέπει κανείς την ευσπλαχνία του Θεού. Γυρίζει το κουμπί μέχρι το πέντε, δεν το γυρίζει παρά πάνω, θα μπορούσε να πάει μέχρι το δώδεκα και δε έμενε τίποτα όρθιο. Γυρίζει το κουμπί, μέχρι εκεί που θα ωφελήσει.

Ο Θεός θα μπορούσε να κάνει όλους τους ανθρώπους μέσα σε τρία λεπτά να μετανοήσουν, αν γύριζε ας πούμε το κουμπί και έκανε σεισμό σε όλη την γη. Αμέσως θα φώναζαν όλοι «ήμαρτον, ήμαρτον» και θα κάναν προσευχές και τάματα. Μετά από μια βδομάδα όμως ... θα τρέχαν πάλι στα μπουζούκια. 

"Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε",  Σελ: 142


15 Νοε 2015

Θυμάστε αυτόν τον ισλαμιστή; Έκαιγε ζωντανούς τους χριστιανούς σε κλουβιά – Τώρα….



Τώρα βλέπει τις 72 παρθένες…

Ο συριακός Στρατός του έδωσε μια σφαίρα στο πρόσωπο για τα φριχτά εγκλήματα του…


makeleio